Ta jaktlicens

Ok, så nu har jag fått en idé som vägrar släppa taget. Jag vill ta jaktlicens och bli jägare! Hur coolt är det inte med tjejer som jagar? Jag älskar djur och har alltid tänkt att det blir omöjligt för mig att döda ett stort djur i skogen, men efter en hel del eftertanke så har jag kommit fram till att eftersom jag ju äter kött så är det väl många gånger bättre att äta kött från djur som man själv fällt än att köpa fabriksproducerat kött där man med stor säkerhet vet att djuren haft rätt så sorgliga liv. Vi är menade att jaga för att få vår föda, det är helt naturligt. Att föda upp djur i fabriker är INTE naturligt. Dessutom tycker jag att jagandet verkar väldigt häftigt i sig, såklart. Och vem älskar inte att vara ute i skogen?

År 2019 blir jag licensierad jägare

Nu är det jaktsäsong och jag vet inte riktigt hur det går till när man ska ta jaktlicens, men min ambition är att ta licensen nu under 2019, så att jag kan åka på nån cool jaktresa nästa vinter. Jag vill åka till Kanada på jaktresa..!

Undrar om jag skulle kunna träna min hund till jakthund? Eller måste man göra det redan från att de är valpar? Jag kanske köper en till hund istället? Av jaktras? Det vore ju ännu roligare om man kunde kombinera olika intressen... 

7 Jan 2019