Ta hand om sin hy på bra sätt

Det senaste så har jag märkt att min hy inte mår så bra. Det har kommit en massa finnar och annat och det har inte hjälpt med något. Jag funderar på att gå på hudvård Göteborg, så att de kan göra rent på djupet så att säga. En hudvårdssalong brukar ju ha en massa bra saker att använda sig av menar jag. Sedan kan de säkert ge bra tips med. Jag har försökt hitta en del själv på nätet, tips menar jag, som man kan använda för att minska sin acne. 

Bli av med acnen

Som sagt, sökte rut lite på nätet och där stod det en del tips, som dessa på måbra.coms sida. Där står det även att man ska glömma allt vad huskurer heter. Det var ju lite trist. Tänkte man kunde hittat ett mirakelrecept på nåt annars att tillverka hemma, men får väl skippa det då. 

Kolla vad det finns för produkter på nätet

Däremot bör det finnas bra acne krämer och annat på nätet, tänker jag. Som man kan köpa och använda. Eller så väntar jag tills jag varit på hudvårdssalongen. De har säkert bra tips de med, och kanske även bra produkter att använda. Sen kanske man ska se över vad man äter. Har i alla fall hört att vissa saker man äter ger mer finnar än annat, men vet inte om det är sant? Vet ni?

19 Nov 2018