Svalt väder kräva varma kläder

Jga vet inte hur ni har det, men sommaren hos oss har knappt velat infinna sig. Så här går man och undrar vart badvädret tog vägen. Jag antar att solresorna och charterföretagen har all time high just nu. Många är de som tar till flykten och flyr det regniga Sverige, för ett soligt land runt om i världen. Själv stannar jag ståndaktigt kvar i Sverige och klär på mig varma kläder. Huvudsaken är ju att vi får ljuset, det underbara somriga ljuset. Ovanför polcirkeln har vi ljust dygnet runt. Då kvittar värme, för min del.

Har införskaffat Ivanhoekläder

Därför har jag handlat varma Ivanhoe kläder, därför behöver jag inte frysa. De är snygga, varma och stickade med tunt merinoull. Eftersom de är så pass tunt stickade är de perfekta för den svenska sommaren. De sticks inte som annat yllematerial, utan är lena och behagliga. Till och med barnen, som annars klagar så fort det sticks, vill ha deras tröjor och sockor.

Moderiktiga kläder

Ivanhoe kläderna är moderiktiga och man kan ha dem när som helst, till och med i stan, när man vill shoppa på Stureplan, eller NK, eller var man nu väljer att shoppa. Jag väljer att shoppa på nätet, på ebbesbutik.se. De har massor med jättefina kläder med hög kvalitet. Dessutom är kläderna tillverkade i Sverige; närproducerat och bra!

20 Jun 2017