Om man skulle lära sig dansa?

dansskola

Något jag alltid velat lära mig, det är att dansa. Visst har man dansat en del ute, men det är inte riktigt samma sak. Att få lära sig en eller flera danser, på riktigt sätt, det vore kul. Har sett en del på mina resor, olika stilar och sätt att dansa på. Det finns ju en massa olika sätt att dansa. Såg att det finns danskurser i Stockholm. De har flera olika danskurser som man kan välja mellan. Funderar på om man ska testa och skriva in sig på en danskurs Stockholm. Man kan ju alltid prova, eller hur.

Perfekt sätt att röra sig på

Dans är ju egentligen ett bra sätt att röra på sig, samtidigt som det är kul. Det blir som träningspass, utan att man känner av att man tränar. Jag vill ju lära mig en massa olika danser, men det kanske är bra att ta en i taget. Fast ser man på Lets Dance på tv så lär de ju sig nytt varje vecka. Men det är klart då kan de träna varje dag på dansen, det kanske inte jag kan göra riktigt. Jag har ju andra saker att fokusera på med. 

Frågan är bara vilken dans som är bäst att börja med. Vad som kan vara roligt men inte allt för svårt att lära sig. Jag får nog ta och fundera på det ett tag så får vi se vad det blir. Kanske ska se om jag kan få med mig ett par vänner med. 

21 Jun 2019