Kanske ska boka en skidresa till vintern?

Något som var länge sedan jag gjorde, det var att åka på en skidresa. Det senaste har det ju blivit resor till lite varmare länder om man säger så. Men jag gillar ju att åka skidor, både utför och längdåkning. Så det kanske kan vara en tanke att nu till vintern åka till ett hotell Alperna kanske? Ett hotell i Alperna är ju inte fel, även om det finns trevliga skidorter i Sverige så sett med! Men det finns få saker som slår att utöva skidåkning i Alperna. Nu finns ju Alperna i flera olika länder så frågan är vad man ska välja?

Österrike är ju fint

Funderar på att kika efter hotell skidorter Österrike, då det är riktigt fint just där. Jag var där för många år sedan, så det kanske är dags igen. Frågan är vilket hotell och skidort i Österrike man ska välja i såfall? Finns ju en massa skidorter och alpbyar där! Har för mig att sist jag var i Österrike så var det i Bad Gastein. Men det finns ju som sagt en massa att välja på.

Ska kolla runt

Ska nog ta och kolla runt och läsa om lite olika orter i Österrike och även andra orter runt om Alperna, för att se vad som kan passa mig bäst. Ska se om jag inte kan locka med mig ett par vänner med på denna resa, är ju alltid trevligare att vara flera som åker på skidresa.

23 Sep 2018