Bokat resa till Thailand

Vet ni, jag har bokat en resa till Thailand. Ska åka om ett par veckor bara och stanna där i två och en halv vecka är det tänkt. Jag har planer på att snorkla en del, då det är bra vatten för att göra det just där. Jag har läst att ett av de bästa reven är Hing Klang mellan öarna Bamboo och Phi Don där man kan njuta av tusentals fisk- och djurarter som skorpionfiskar, drakfiskar och leopardhaja. Jag ska köpa mig en undervattenskamera med för att ha med. Det finns ju undervattenskameror för att ta bilder och för att filma med. Har sett såna på www.prylstaden.se så ska nog köpa mig en där!

Ska bli spännande att se Thailand

Jag har faktiskt inte varit i Thailand innan, men hon jag åker med har varit där många gånger. Skönt att ha med nån som kan stället så att säga. Vi ska inte stanna på ett enda ställe utan vi ska åka runt lite och bo på flera platser. Vi ska även åka utflyktsbåt till öarna Koh Rok och populära snorkelparadiset Koh Ha. Sen är det en massa andra mer saker vi ska göra så klart. Men allt är inte planerat. En del tar vi bara som det kommer.

Skriva packningslista

Bäst att kanske snart skriva en lista på det jag ska packa med mig samt beställa mig den där undervattenskameran med, så att jag hinner få den innan vi åker. 

30 Jan 2019